Om mig

Lidt om mig

 

Jeg er 45 år og er certificeret ID psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med klienter, og det giver mig en stor glæde, at se de positive forandringer i deres liv.

 

 

Mit andet arbejde

 

Inden jeg startede som terapeut har jeg uddannet mig til Cand.Merc. dvs. økonom. Jeg har 5 års erfaring med marketing og senere projektarbejde i hjælpeorginisationer, hvilket giver mig en god analytisk forståelse.

 

Jeg har altid været meget interesseret i eksistentielle og psykologiske spørgsmål. Derfor har jeg senere skiftet til omsorgsbranchen, og jeg er vant til at arbejde med mennesker med fysiske og psykiske udfordringer.

 

Min fritid

 

I tre år har jeg arbejdet som frivillig kok for hjemløse, og som leder af en samtalegruppe. Begge dele var spændende, og også noget hvor jeg lærte om de lidt mere svære ting livet også kan byde på.

 

 

 

Min fritid har budt på mange rejser bl.a. til Indien, hvor jeg ligesom i Danmark har modtaget undervisning fra anerkendte undervisere i psykologi og mindfulness. Jeg har også gået meget i terapi selv, og kender til skader tidligt i livet.

Min etik

 

Udvikling og god etik er vigtig for mig, og jeg er derfor medlem af ID Psykoterapeutisk forening ligesom jeg går i supervision. Dvs. jeg får jævnligt vejledning af en specielt uddannet terapeut. Vores samtaler er naturligvis fuldt fortrolige og jeg har tavshedspligt.

Oprindelig kommer jeg Jylland, hvor jeg er vokset op i Broager, som er en mindre landsby i nærheden af Sønderborg. Jeg er dog blevet meget glad for København området, og jeg bor i dag sammen med min kone i Søborg.

Ole Madsen

Certificeret ID Psykoterapeut

 

Ring på tlf.: 30 42 25 02

Om mig

Uddannet og certificeret ID Psykoterapeut

med mange års erfaring

At være nærværende og sammen gå ind i de svære følelser skaber den virkningsfulde terapi