Referencer

Kvinde 30 år

 

Ole har været stor hjælp for mig. Han har styrket mig og lært mig selv bedre at kende. Han har været kreativ med sine forskellige øvelser under sessionen. Han er forberedt til hver gang. Man ændrer sit mindset og ser på livet med andre perspektiver.

 

Kvinde 54 år

 

Ole har på en relativ kort tid hjulpet mig virkelig meget med gode samtaler og div. værktøj, som fungerer, til at se lysere på min tilværelse. Den har i nogle år nu været præget af kraftige depressioner med mange angst anfalde og klaustrofobi.

Ole er tillidsvækkende og behagelig. Vigtig detalje. En session varer hele 75 min. hos Ole

 

Kvinde 42 år:

 

Ole er en dygtig terapeut. Han er nærværende, empatisk og opmuntrende. Han er professionel og behandlingen er en kombination af snak og øvelser. Jeg føler mig altid lettere når jeg har været hos Ole.

 

Kvinde 28 år

 

Allerede til første session, fik jeg så mange gode redskaber af Ole. Det er utroligt, hvor meget vi nåede på den time og 15 min. At have en, som lytter og giver forskellige øvelser og huskeregler og til sidst kan runde af med evaluering, troede jeg aldrig, man ville kunne nå på så kort tid. Jeg har nu kun været til to sessions hos Ole, men har allerede lært så meget om mig selv! Vil stærkt anbefale Ole.

 

Kvinde 25 år

 

 

Jeg har gået i terapi hos Ole, i over halvandet år.

Jeg er blevet så god til at kende mine egne grænser og sige fra, mit forhold til min mor er blevet meget sundere og lykkeligere.

Jeg har nemmere ved at finde motivationen frem, til at gøre gode ting for mig selv, selvom det kan være grænseoverskridende at starte nye projekter. Jeg har mistet den dårlige vane, smertekroppen, som før i tiden gjorde, at jeg trak mig selv ud i selvmedlidenhed og dovenskab - til gengæld har jeg lært en masse gode, nye vaner og redskaber til selvhjælp, af Ole.

 

Der vil altid være op- og nedture i livet, og efter halvandet år i terapi hos dig, føler jeg endelig at jeg har de redskaber og modet til, at være omstillingsparat, positiv og altid med et roligt sind.

Kvinde på 41 år:

 

Ole har hjulpet mig til at blive bedre til at sætte mine grænser, og stå mere ved mig selv. Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad jeg vil i mit liv og i mine relationer. Han møder mig, lige der hvor jeg er, og er god til at gå med ind i følelser, som er svære at se på og mærke. Han hjælper med at rykke ting i en, så man kan se ting på nye og mere frie måder. Ole har også en god humor, og er god til at give et kærligt skub i den rigtige retning.

 

Mand på 30 år:

 

Jeg havde gået længe og følt, at jeg havde brug for at komme videre i mit liv. At få bearbejdet mine traumer fra barndommen, få bugt med min jalousi og være i stand til at tage styringen over mine handlinger og mit eget liv. I min terapi hos Ole har jeg opnået store resultater. Jeg har fundet rødderne til mine traumer, og er begyndt at vise mere tiltro overfor andre mennesker. Jeg har også fået med bedre relation til mine forældre og mit ægteskab er blevet meget bedre.

Kvinde på 38 år.

 

Ole har en meget god evne til at være nærværende, lyttende og forstående samtidig med, at hans intuitive tilgang til en som klient giver luft ind i de processer der gennemleves.

Der hele sammen, nærværet, forståelsen og intuitionen får dannet en rar ramme om ens udvikling. Jeg har fået et stort udbytte af min terapi, og jeg har altid følt mig imødekommet med stor tillid og respekt.

Referencer

Udtalelser

 

Her kan du læse lidt om hvad nogle af mine klienter siger om at gå i terapi hos mig.