Angst

Plads til at være dig selv

Psykoterapeut, Nørrebro - København.

Vil du have mere ud af dit liv.

 

Lider du af angst?

 

Så er du ikke alene om det. Mange danskere lider af angst i større eller mindre grad, men der er heldigvis gode muligheder for at få behandling af angst med terapi. I København har jeg min psykoterapeutpraksis, hvor angst er en af de problematikker, jeg kan hjælpe dig med at løse.

 

 

Min faglige baggrund er en 4-årig uddannelse som certificeret ID-psykoterapeut, hvilket giver mig et teoretisk fundament at trække på inden for forskellige overordnede psykologiske traditioner. Herudover har jeg mange års erfaring med samtaleterapi, herunder kognitiv terapi mod angst, i København nær Søborg.

 

Kognitiv terapi mod angst nær Søborg

 

En virkningsfuld form for angstbehandling er kognitiv terapi mod angst. Bor du nær Søborg, kan du nemt komme til min praksis på Tagensvej, København NV. Du kan bruge terapien til at komme ud af smertefulde mønstre i form af uhensigtsmæssige måder at tænke og handle på. Herved får du frigjort energi, kræfter og ressourcer, som indvirker positivt på din livskvalitet.

 

Behandling af angst med terapi i København

 

Et af formålene ved terapien er at give dig større bevidsthed om dine egne tanker og følelser. Det styrker din selvindsigt, når du sammen med en terapeut får sat ord på dine tanker og får hjælp til at se dem fra forskellige vinkler. På den måde undgår du at hænge fast i det smertefulde og får effektiv hjælp til angstbehandling. På Tagensvej 249, København NV, finder du min klinik, hvor jeg tager imod dig med nærvær, empati og professionalisme.

 

Angstbehandling i København – jeg kan hjælpe dig

 

Jeg anbefaler, at du ringer til mig og får en uforpligtende snak om angst og terapi i København. Tillid er rigtig vigtigt, når du skal vælge terapeut, og derfor er en indledende samtale uden forpligtelser et nyttigt pejlemærke for dit valg af angstbehandling i København. Kontakt mig på telefon tlf.: 30 42 25 02, hvor jeg sidder klar til at høre, hvad du har brug for hjælp og støtte til. Du kan også anvende kontaktformularen, og så vender jeg tilbage til dig. Få kontrol over din angst med terapi i København – jeg er klar til at hjælpe dig.

 

Pris

75 minutters terapi: 700 kr.

Depression

________

 

Få nye værktøjer til at slippe ud af depressionen og få et liv med glæde. Det kan lade sig gøre!

Angst

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.

Stress

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.