Depression

Plads til at være dig selv

Psykoterapeut, Nørrebro - København.

Vil du have mere ud af dit liv.

 

Depression - Behandling i København

 

Tusindvis af danskere rammes hvert år af depression. Samtaleterapi har vist sig at være et virkningsfuldt middel til vejen ud af langvarig nedtrykthed. Søger du behandling i København mod depression? Jeg tilbyder terapi nær Søborg. Med baggrund i en 4-årig uddannelse som certificeret ID-psykoterapeut og mange års erfaring med terapi kan jeg give dig støtte og behandling i forbindelse med depression.

 

Samtaleterapi – en hjælp i processen

 

Der kan være mange årsager til, at man får en depression. Ved behandling hos mig i København kommer vi hele vejen rundt om dig som person, og finder frem til, hvad der kan ligge til grund for depressionen – og hvordan du kan arbejde dig frem mod at blive rask og komme videre med dit liv.

 

Tillid er alfa og omega ved samtaleterapi, og det er vigtigt for processen, at du føler dig tryg ved den terapeut, du vælger. Jeg vil foreslå, at du ringer til mig på tlf.: 30 42 25 02 for at få en uforpligtende snak. Herefter kan du så lytte til dig selv og mærke efter, om jeg er den rigtige terapeut for dig.

 

Det siger mine klienter om mig

 

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med klienter med bl.a. depression og behandling heraf i København, og det giver mig en stor glæde at se de positive forandringer i folks liv. Ikke to mennesker er ens, men generelt for mine klienter er, at de har sat følgende ord på mig som terapeut: Empatisk, nærværende og professionel. Jeg vil med glæde støtte dig i din vej ud af depressionen – for der ER lys forude.

 

Depression? Kom videre med terapi nær Søborg

 

Ingen mennesker har godt af at være alene med deres negative tanker. Kom i gang med samtaleterapi og oplev, hvordan du med støtte fra mig som terapeut kan arbejde dig hen mod lyset. Du kan kontakte mig ved at sende en besked via mailformularen her på siden eller ved at ringe på telefon tlf.: 30 42 25 02. Jeg er klar til at hjælpe dig ud af din depression med behandling i København.

 

Pris

75 minutters terapi: 700 kr.

 

Depression

________

 

Få nye værktøjer til at slippe ud af depressionen og få et liv med glæde. Det kan lade sig gøre!

Angst

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.

Stress

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.