Kognitiv terapi

Plads til at være dig selv

Psykoterapeut, Nørrebro - København.

Vil du have mere ud af dit liv.

 

Kognitiv terapi fokuserer på tankerne

 

Hvis du har problemer med angst, stress, depression eller misbrug, for eksempel som følge af overgreb, kan jeg hjælpe dig. Som certificeret ID-psykoterapeut med flere års terapi-erfaring har jeg både teoretisk og erfaringsmæssigt grundlag for at hjælpe dig til positiv forandring af dit liv.

 

Det kan for eksempel være, du slås med stress, angst, depression, sorg, vrede eller modløshed, som det kan føles meget ensomt og svært at se en vej ud af alene. Her hjælper og støtter jeg dig via kognitiv terapi i København, så du kan få forløsning for det, som er svært, og komme videre i dit liv med overskud og overblik.

 

Hvad er kognitiv terapi?

 

Ordet kognitiv betyder ”tankemæssig” og er en overordnet betegnelse for bevidstgørelse af dine tanker og deres indvirkning på dine følelser og din adfærd. Formålet med kognitiv terapi er at hjælpe dig til at blive bevidst om de tanke- og handlemønstre, som påvirker din adfærd i en negativ retning, f.eks. i forbindelse med angst og depression.

 

Kognitiv psykolog eller psykoterapeut i København

 

En psykoterapeut kan lige som en kognitiv psykolog i København hjælpe dig med at slippe eller rumme det, som gør ondt, og se tingene mere klart. Når du vælger kognitiv terapi hos en psykoterapeut i København, får du en samtalepartner, som er uddannet til at bevidstgøre dig om dine tanke- og handlingsmønstre, så du kan komme af med de uhensigtsmæssige af dem.

 

Skab positiv forandring i dig liv med kognitiv terapi i København

 

Ingen mennesker er ens, og vi har alle forskellige ting at slås med. Kontakt mig og fortæl, hvad der fylder i dit liv på en negativ måde, så vi sammen kan arbejde os hen imod en positiv forandring. Ring på tlf.: 30 42 25 02 eller brug kontaktformularen og kom nærmere en dybere kontakt til dig selv. Det vil glæde mig at hjælpe dig via kognitiv terapi i København.

 

Pris

75 minutters terapi: 700 kr.

Depression

________

 

Få nye værktøjer til at slippe ud af depressionen og få et liv med glæde. Det kan lade sig gøre!

Angst

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.

Ole Madsen

Certificeret ID Psykoterapeut

Stress

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.