Psykolog - psykoterapeut

Plads til at være dig selv

Psykoterapeut, Nørrebro - København.

Vil du have mere ud af dit liv.

 

Leder du efter en psykolog eller psykoterapeut i Nordvest

 

Så kan du få hjælp hos mig. Mit navn er Ole Madsen (f. 1973), og jeg er certificeret ID-psykoterapeut. Det er en 4-årig uddannelse, som omfatter flere psykoterapeutiske retninger, blandt andet kognitiv og systemisk psykologi.

Jeg hjælper mange mennesker med at komme af med stress, angst og depression, og jeg kan også hjælpe dig med at skabe positiv forandring i dit liv.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 

Måske lider du af angst, depression eller stress. Det kan også være, du har problemer med selvværdet eller kæmper med et misbrug af en art. Når alt synes som kaos, er det en stor hjælp af få en samtalepartner i form af en psykoterapeut eller psykolog. I København Nordvest har jeg min klinik, hvor du kan komme og få et frirum med plads til alle de tanker, som fylder i dit hoved. Der er ikke noget, som er for småt eller for stort til, at du kan vende det med mig. Når du får tankerne ud af dit hoved og med min hjælp får ”kigget” på dem, kan du begynde at sortere ud i skidt og kanel. På den måde får du overskud til at få det bedre.

 

Ud med de dårlige tanker – ind med de gode

 

Gennem samtale og øvelser kan jeg hjælpe dig til at ændre dit mindset og få nye perspektiver på dit liv. Det kan være, du skal have hjælp til at sætte grænser for dig selv eller for andre, så du får det bedre med dig selv og dine omgivelser. Det kan være, du har brug for at tale om, hvor de negative tanker og følelser stammer fra. F.eks. kan overgreb af forskellig art sætte mennesker under stor belastning, men det kan være med til at hjælpe én videre, at man taler om det.

 

Bestil tid til psykolog eller psykoterapeut i Nordvest nær Nørrebro

 

Den typiske session varer 45 minutter hos en psykolog. På Nørrebro nær Nordvest får du i min klinik sessions på 75 minutter, som giver dig og mig god tid til at komme hele vejen rundt om det emne, som optager dig. Når du gerne vil gå til psykolog eller psykoterapeut i Nordvest nær Nørrebro, kan du ringe til mig på tlf.: 30 42 25 02. Her kan vi tage en indledende snak om, hvad du har brug for hjælp til. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Pris

75 minutters terapi: 700 kr.

Ole Madsen

Certificeret ID Psykoterapeut

Depression

________

 

Få nye værktøjer til at slippe ud af depressionen og få et liv med glæde. Det kan lade sig gøre!

Angst

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.

Stress

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.