Stress

Plads til at være dig selv

Psykoterapeut, Nørrebro - København.

Vil du have mere ud af dit liv.

 

Har du stress ?

 

Måske har du lige opdaget, at du er stresset, eller også har du længe gået og kæmpet med stress og måske være sygemeldt i længere tid. Under alle omstændigheder er der håb forude – stress terapi hjælper! Selv om det kan føles som om, at din krop og dine tanker aldrig vil give slip på den tilstand af konstant uro, den er i lige nu, kan stressbehandling i København være med til at få dig tilbage til din normaltilstand.

Samtaleterapi hjælper dig med at få sat ord på alle de tanker, som kører gennem dit hoved med ekspresfart og får dit hjerte til at dunke, så du ikke kan finde ro.

 

Hvad er stress?

Stress er kroppens måde at sige fra over for langvarig belastning på. Symptomerne er typisk søvnløshed, hjertebanken, tankemylder og mangel på overblik og overskud. Tilstanden af stress er for nogle udløst af pres på arbejdet, mens det hos andre kan opstå uden at have noget med travlhed at gøre men stadig kan føles lige så udmarvende. Med stress terapi får du hjælp til at få styr på dine tanker og skille tingene ad – noget, som kan være svært eller umuligt at gøre, når krop og hjerne er i konstant alarmtilstand.

 

Psykoterapi – effektiv behandling af stress nær Søborg

 

Jeg er uddannet certificeret ID-psykoterapeut og kan hjælpe dig med at komme ud af den belastende stresstilstand og nærmere på din normale tilstand. Når du lærer at identificere og siden slippe de uhensigtsmæssige tanker, vil du opleve lettelse og afstresning. Din vejrtrækning bliver igen mere jævn, dine muskler slapper af, og din krop opleves lettere. Forandringen sker ikke på én gang, men du vil langsomt opleve, at du med hjælp fra terapeuten får det bedre og bedre.

 

Få hjælp mod din stress med terapi i København

 

Hvis du har behov for behandling af stress nær Søborg, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon tlf.: 30 42 25 02 eller via mailformularen. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at blive stressfri.

 

Pris

75 minutters terapi: 700 kr.

Depression

________

 

Få nye værktøjer til at slippe ud af depressionen og få et liv med glæde. Det kan lade sig gøre!

Angst

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.

Stress

________

 

Angst har mange ansigter og man kan udvikle angst for mange ting. Der er dog en masse hjælp at hente.